Paraolimpijski dan

U četvrtak 19. siječnaj 2023. u našoj školi organiziran je Paraolimpijski dan u sklopu kojeg je prezentiran program univerzalne sportske poduke pod nazivom “Kreni i pobijedi”.

U Paraolimpijskom danu sudjelovali su svi učenici naše škole sa svojim učiteljima pod vodstvom učitelja tjelesne i zdravstvene kulture Tomislava Rimca.

Cilj programa je uključivanje što većeg broja djece i mladih s teškoćama u sportske aktivnosti, stvoriti optimalne uvjete za trening i njihov sportski razvoj, te omogućiti pravilnu raspodjelu opterećenja i zadataka s obzirom na njihove mogućnosti. 

Program su prezentirali voditelji, treneri i profesori kineziologije. Sjedeću odbojku prezentirao je Hrvatski reprezentativac Hrvoje Radoš, boćanje za osobe s cerebralnom paralizom prezentirala je Ivana Čehulić, tenis u kolicima prezentirali su Tomislav Karačić i Anto Joskić, stolni tenis prezentirali su Hrvatska parastolnoteniska reprezentativka Anđela Mužinić Vincetić i Davor Bilić, kuglanje su prezentirali Željko Štefković i Zlatko Butko. 

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona