Za roditelje

PISMO RAVNATELJICE RODITELJIMA – 18. PROSINAC 2020.

PISMO RAVNATELJICE RODITELJIMA – 13. STUDENI 2020.

PISMO RAVNATELJICE RODITELJIMA – 1. RUJNA 2020.

Obavijest roditeljima i učenicima koji koriste organizirani školski prijevoz

29. rujna 2020.

Molimo da se školska djeca, učenici OŠ FG koji stanuju na području Buzina i Jakuševca, obavijeste da je obavezno u školskom autobusu nositi zaštitne maske za lice. 

Dužnost svakog putnika u Javnom prijevozu nositi zaštitnu masku, što je obveza i učenika u školskom prijevozu.  

Molimo da se pridržavamo epidemioloških preporuka, dok traje pandemija Covida 19.

Unaprijed hvala, ZET

Kako zaštititi djecu na internetu

Na linku možete naći više informacija o tome kako zaštititi djecu na internetu.

Letak Biciklijade

Dragi učenici i roditelji,
u prilogu možete naći letak s informacijama o radionicama i ostalim događanjima vezanim uz biciklijadu.


Izložba Mali Montmartre na Sloboštini

Poštovani i dragi svi, 
uspjeli smo organizirati izložbu radova nastalih na prvoj inkluzivnoj likovnoj koloniji „Mali Montmartre na Sloboštini“ u suradnji naše škole i Centra za rehabilitaciju Zagreb – Sloboština. Otvorenje izložbe je u ponedjeljak 18. ožujka 2019., u 16.30 sati u Knjižnici grada Zagreba – Sloboština.Nadamo se da se vidimo na otvorenju u knjižnici uz roditelje i djecu. Više informacija u prilogu.

Božićna priredba

Poštovani roditelji,
ovim putem Vas pozivam na božićnu priredbu u dvorani naše škole koja se održava 19.prosinca s početkom u 19 sati. Spomenuta blagdanska poslastica obuhvaća  različite plesne forme te će  se u jednom školskom satu izmjenjivati profesionalni  izvođači, ali i ljubitelji dotične scenske umjetnosti koji se rekreativno bave plesanjem. Na samom kraju očekuje Vas iznenađenje koje su pripremili učitelji OŠ Frana Galovića i učenici naše škole.
U privitku dostavljam modificirani vozni red za 19. i 21.12. za učenike putnike s područja Buzina i Jakuševca, te Vas isto tako molim da koristite autobus ili se organizirate na način kako bismo izbjegli eventualni prometni kolaps ispred škole. Istovremeno, koristim priliku da Vam se zahvalim na suradnji i povjerenju te Vama i Vašim obiteljima zaželim sretan Božić i uspješnu Novu godinu!


Maja Lisska, ravnateljica


PREZENTACIJA O UPISIMA U SREDNJU ŠKOLU

Dragi osmaši,
u prilogu se nalazi prezentacija o upisima u srednje škole.


ISPIS S IZBORNIH PREDMETA

Molimo roditelje čije dijete neće u školskoj godini, 2018./2019. polaziti nastavu izbornog predmeta u koju je bilo uključeno ove školske godine da popune zamolbu koja se nalazi u privitku i dostave je u tajništvo škole do 15. kolovoza 2018. godine.


PRODUŽENI BORAVAK- cijene+olakšice


OBAVIJEST RODITELJIMA-UPIS U SREDNJU ŠKOLU 2017/18., UČENICI SA TEŠKOĆAMA U RAZVOJU

U privitku  je obavijest  Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport o upisu učenika s teškoćama u razvoju u I. razred srednje škole u šk.god.2017/2018. s pratećim obrascem.  Za sva dodatna objašnjenja možete se obratiti članovima upisnog povjerenstva na brojeve telefona: 6100-526, 6100-549 i 6101-527.

Dobrodošli prvašići!

Raspored zvona