Raspored ZET bus

Raspored vožnje autobusa (Buzin, Jakuševec)

Prijevoz za dodjelu svjedodžbi, 04.07.2019.

OBAVIJEST- ZET školski prijevoz za školsku godinu 2019/2020.

NOVO – OBAVIJEST UČENICIMA KORISNICIMA ŠKOLSKOG PRIJEVOZA NA LINIJI 841 OŠ DUGAVE-JAKUŠEVEC

Poštovani, radovi će u Sarajevskoj ulici danas (01.04.2019.) u tijeku dana biti dovršeni, od sutra 02.04.2019. godine se prometuje redovito.

S poštovanjem,
ZAGREBAČKI ELEKTRIČNI TRAMVAJ d.o.o


ORGANIZIRANI ŠKOLSKI PRIJEVOZ od školske godine 2018./2019.

Dragi,učenici ili roditelji učenika od 2.-8. razreda koji koriste Organizirani školski prijevoz, NAKON 20.08.2018., moraju otići na kiosk ZET-a prodaja karata, Tisak ili I-Novine kako bi produžili pokaz za školsku godinu 2018./2019. Prilikom produženja moraju naglasiti da se radi o Organiziranom školskom prijevozu. Produženje se ne naplaćuje. Za učenike koji se prvi puta uključuju u Organizirani školski prijevoz, potrebno je popuniti tiskanicu, priložiti sliku i donijeti u školu na ovjeru, te nositi na ZET. Prvu izradu učenici ne plaćaju. Učenici kojima je oštećena iskaznica ili su ju izgubili, moraju popuniti tiskanicu, ovjeriti u školi i doći u ZET, Ozaljska 105, na šalter 4-reklamacije, i uz trošak od 30 kuna napraviti novu iskaznicu. 

ZET

OBAVIJEST

Na sastanku ZET-a je dogovoreno da će učenici razredne nastave ići na školski autobus u 7:15, a učenici predmetne nastave u 7:40, polazak prema Školi. 
U školskom autobusu se prevozi onoliko učenika koliko ima sjedećih mjesta, nitko od učenika ne može stajati.
Molimo da se poštuje vozni red.  

Veselko Zelenika, dipl.ing.

Organiziran je prijevoz školskim autobusima u suradnji sa ZET-om za učenike putnike iz Buzina i Jakuševca za 166 učenika (84 Buzin, Jakuševac 82 učenika). Zbog velikog broja učenika putnika otežani su uvjeti rada, posebice rad u izvannastavnim aktivnostima te u programima izborne nastave jer se sve mora vezati uz organizaciju prijevoza učenika u školu i iz škole. Izrađen je novi vozni red koji ima za cilj osigurati učenicima putnicima redoviti dolazak na početak nastave, i dolazak na nastavu u suprotnu smjenu radi izbornog predmeta informatika. Polazak iz Buzina i Jakuševca će biti u 7.15 i u 7.40, uvesti će se novi polasci iz Buzina za učenike koji pohađaju informatiku u suprotnoj smjeni te će se sukladno potrebama djece vozni red izmjenjivati i dopunjavati.

Organizacija prijevoza učenika iz Buzina i Jakuševca obvezuje predmetne učitelje oko satnice organiziranog prijevoza, te su prema toj satnici usklađene dopunska nastava, dodatna nastava te izvannastavne aktivnosti . Nakon sastanka sa predstavnicima ZET-a (tijekom rujna, ukupno su bila 2 sastanka), donesen je novi vozni red, za djecu koja putuju iz Buzina i Jakuševca. Promijenjeni vozni red na snazi je od ponedjejka, 24.rujna 2018. godine, dostupan na web stranici škole.Raspored zvona