Jelovnik

Škola ima kuhinju, gdje se pripremaju obroci i vodi se briga o kvaliteti namirnica kao i o kaloričnoj vrijednosti svakog obroka. Kuhinja je u sustavu HACCAP-a. Također, uključeni smo u projekt Vlade RH, u Nacionalni program za provedbu Sheme školskog voća i školskog mlijeka, kojim se pridonosi promoviranju zdravih prehrambenih navika i povećanju udjela voća, povrća i mlijeka u svakodnevnoj prehrani djece. U cilju promoviranja pravilne prehrane i vrijednosti konzumiranja voća , povrća i mlijeka, 730 učenika od 1.-8.razreda primat će besplatan obrok voća i mlijeka jednom tjedno, neovisno jesu korisnici školske kuhinje .Već nekoliko godina zaredom sudjelujemo u provedbi programa Petica-igrom do zdravlja (generacija 3., 4. razreda) kojoj je za cilj rad na prevenciji pretilosti djece osnovnoškolske dobi; zdravi stilovi življenja uz važnost bavljenja sportskim aktivnostima. Prije tri godine smo temeljem nacionalnih smjernica stvaranja zdravog jelovnika uz pomoć koordinatorice Petice, nutricionistice Sare Cobal, revidirali jelovnike za školsku kuhinju kako bismo povećali kvalitetu svih obroka koje djeca konzumiraju te ćemo ih nastaviti primjenjivati prilikom slaganja jelovnika za školsku kuhinju.
Učenici u produženom boravku konzumiraju tri obroka. Ukupno u školskoj kuhinji mliječni obrok uzima 514 učenika, ručak 214 učenika, a užinu 153 učenika. Ručak, mliječni obrok i užinu konzumiraju djeca uključena u produženi boravak ,a pojedini učenici od III-IV. razreda konzumiraju i ručak jer su iskazali potrebu za istim.

Raspored zvona