Izbor najbolje maske književnog junaka

Kako se fašnik obilježava tijekom drugog dijela zimskih praznika učenika uranili smo s obilježavanjem u školi.

Učenici prvih razreda, kao i oni koji su dio produženog boravka obilježili su maškare zajedno s Valentinovom i Danom zagrljaja pod nazivnom Zaljubljene maškare.

Također smo u petak 17. veljače 2023. održali Izbor za najbolju masku književnog junaka. Zainteresiranih učenika i učenica je bilo mnogo, a njihove maske su bile očaravajuće.

Žiri se sastojao od knjižničarke Darie Pestić, učiteljica Marije Krpan i Vanje Gorički te učenica Elene Saničanin i Stelle Dobrovolec.

Učenici su se natjecali u dvije dobne skupine: mlađa skupina za učenike od 1. do 4. razreda te starija skupina za učenike od 5. do 8. razreda. U mlađoj skupini se natjecalo 17 učenika, a u starijoj 4 učenika.

U mlađoj skupini 1. mjesto je osvojila Iva Matulić, 3.b s maskom Durice, 2. mjesto je osvojila Vida Pervan 3.b s maskom slikara Paleta, a 3. mjesto Maša Zubak, 4.b s maskom Cruele De Vill. Posebnu nagradu je osvojio Ante Vugdelija, 3.a s maskom Harry Pottera.

U starijoj skupini 1. mjesto je osvojila Iva Gudelj, 5.b s maskom Točkice, 2. mjesto je osvojila Tara Arapović, 5.d s maskom slikara Cho Chang, a 3. mjesto Karlo Kovač, 5.b s maskom Willya Wonke. Posebnu nagradu je osvojila Tena Duilo, 5.b s maskom Veruce.

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona