Školsko natjecanje u pripovijedanju

Ovih dana u našoj školi organizirano je Školsko natjecanje u pripovijedanju. Učenici su se natjecali u dvije kategorije, učenici od 1. do 4. razreda te učenici od 5. do 8. razreda, pa je i natjecanje održano u dva tremina.

Za učenike od 1. do 4. razreda natjecanje je održano u utorak 28. ožujka 2023., a natjecanju je pristupilo 12 učenica i 2 učenika. Žiri su činile učiteljica Marija Krpan i knjižničarka Daria Pestić.

Najbolja je bila učenica Lana Opančar iz 2.a razreda koja će sudjelovati na festivalu Pričofest. Drugo mjesto je osvojila učenica Sara Sekulić (2.a), a treće učenik Lucas Lucić (1.b).

Za učenike od 5. do 8. razreda natjecanje je održano u srijedu 5. travnja 2023., a natjecanju su pristupile 4 učenice. Žiri su činile ravnateljica Maja Lisska, učiteljica Marija Krpan, učiteljica Ivana Majić i knjižničarka Daria Pestić.

Najbolja je bila učenica Lana Daković iz 5.b razreda koja će također sudjelovati na festivalu Pričofest. Drugo mjesto je osvojila učenica Aleksandra Postonjski (6.b), a treće učenica Iva Gudelj (5.b).

Čestitke naboljima i vidimo se na 7. festivalu Pričofest 3. svibnja 2023.

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona