MOBILNOST UČITELJICE U SKLOPU ERASMUS+ PROJEKTA ˝ZAJEDNO KROZ IZAZOVE HIBRIDNOG POUČAVANJA˝

Učiteljica matematike i fizike, Dubravka Despoja, sudjelovala je od 21. do 25. kolovoza 2023. na strukturiranom tečaju ´´ICT Based Classes´´ u sklopu Erasmus+ Learning Mobility programa za učitelje koji se održavao u gradu Valenciji u Španjolskoj.

Tečaj je trajao 5 dana. Sastojao se od raznovrsnih predavanja, radionica, konkretnih vježbi, rasprava te timskog rada redoslijedom koji je bio naveden u programu. Uz opširan program stigli su se posjetiti različiti muzeji i znamenitosti Valencije.

Pristup djece tehnologiji  povećao se u posljednjih nekoliko godina. Učenici pomoću moderne tehnologije uče, traže i prikupljaju različite informacije. Tehnologija se brzo mijenja i zahtijeva od škola i učitelja da u svoj rad uključe i  IKT alate. Učitelji koji su pohađali tečaj upoznali su i stekli  iskustvo u radu s različitim softverom i online alatima kako bi integrirati  tehnologiju u svoje učionice i učinkovito ju koristili. Nizom kreativnih i  inspirativnih radionica, koje su se odvijale u prijateljskoj atmosferi, polaznici su razvili svoje profesionalne vještine te upoznali metode podučavanja 21. stoljeća s fokusom na kreativno razmišljanje.    

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona