Školsko natjecanje u čitanju naglas

Nakon duže stanke vratilo nam se Natjecanje u čitanju naglas. Tako smo ovaj tjedan održali Školsko natjecanje u čitanju naglas u dva dana.

U utorak, 10. listopada 2023., 7. školski sat, okupili smo se kako bismo izabrali najboljeg čitača naglas u starijoj skupini u kojoj su sudjelovali učenici od 6. do 8. razreda. Od troje natjecatelja najbolja je bila Iva Gudelj iz 6. b koja je čitala knjigu Matilda autora R. Dhala.

Mlađa skupina, u kojoj su sudjelovali učenici od 3. do 5. razreda, natjecala se u srijedu, 11. listopada 2023. Na natjecanju je sudjelovalo 15 učenika, od kojih je najbolja bila Maša Banović iz 4. b koja je čitala knjigu Mala Alma na velikom putovanju autorice H. Wang.

Velike pohvale našim pobjednicima koji nastavljaju natjecanje na županijskoj razini natjecanja 23. i 24. listopada 2023., a velike čestitke i svim učenicima koji su se prijavili za sudjelovanje i nadamo se da se vidimo i sljedeće godine u još većem broju. Hvala i svim učiteljicama koje su bile strog, ali pravedan s teškim zadatkom odabira najboljeg.

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona