Gradsko natjecanje u čitanju naglas

Nakon uzbudljivog Školskog natjecanja u čitanju naglas koje se održalo 23. i 24. listopada 2023., učenice naše škole sudjelovale su na Gradskom natjecanju u čitanju na glas.

Učenica Maša Banović (4. b) natjecala mlađoj kategoriji za učenike od 3. do 5. razreda čitajući knjigu Milana Dekleve, Mala Alma na velikom putovanju. U jakoj konkurenciji od devet učenika, Maša nažalost nije osvojila jedno od prvih triju mjesta, iako je njena izvedba bila odlična. U školu smo se vratile pune dojmova i s divnom knjigom koja će sigurno biti poticaj na daljnje uživanje u čitanju.

U starijoj kategoriji od 6. do 8. razreda, učenica Iva Gudelj (6.b) imala je još teži zadatak. Iva je nastupila čitajući knjigu Ronalda Dahla, Matilda, ali nažalost također nije uspjela osvojiti jedno od prvih mjesta u ozbiljnoj konkurenciji, no sklopila su se neka nova prijateljstva te smo se uz knjigu zahvale sretne vratile u školu.

Natjecanje u čitanju naglas je gotovo, ali polako krećemo s pripremama za nove projekte i natjecanja u našoj školskoj knjižnici.

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona