Poziv na nastup učenika na Hrvatskom dječjem festivalu

Učenici koji pohađaju izvannastavnu aktivnost Glazbeno stvaralaštvo snimili su u tonskom studiju pjesmu “Strane svijeta” s kojom će nastupati na glazbenom dijelu ovogodišnjeg 27. Hrvatskog dječjeg festivala.

Festival će se održati 19. studenog 2023. u KD Vatroslav Lisinski. Osim njih nastupat će još 23 dječja zbora koji dolaze iz raznih dijelova naše domovine. Voditeljica našeg zbora koji nastupa pod imenom Zbor OŠ Frana Galovića “Frigovci” je Jasna Levanić Rogić, autorica pjesme, voditeljica zbora i njihova učiteljica koja se veseli svakom novom nastupu.

Dođite u Lisinski u nedjelju 19.11. i dajte im podršku pljeskom!

Zbor Frigovci jedan je od školskih zborova OŠ Frana Galovića iz zagrebačke četvrti Dugave. Zbor je aktivan od 2012.godine kada je prvi put nastupio na XIX. Hrvatskom dječjem festivalu sa pjesmom Grga Čvarak. Od tada pa sve do danas nastupa na HDF-u ponosno predstavljajući svoju školu.

Pjesme s kojima Frigovci nastupaju izvode učenici nižih razreda pod vodstvom Jasne Levanić Rogić koja je njihova mentorica, voditeljica zbora i učiteljica. U pjesmama pjevaju o mnogim temama koje uče u školi kao na primjer: Grga Čvarku, Antuntunu, Bajkama, Šegrtu Hlapiću , a mogu se čuti na radiju i Dječjoj televiziji. Ovogodišnja tema pjesme „Strane svijeta“ zanimljiva je za velike i male pa su Frigovci uvjereni u još jedan uspješni nastup na HDF-u 19. 11. 2023. u KD vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Voditeljica zbora
Jasna Levanić Rogić

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona