Božićna humanitarna akcija

Poštovani roditelji i učenici, 

Mozaik ljubavi i dobrote naše škole ispunit ćemo još jednom humanitarnom akcijom jer na takav način učimo misliti na druge, biti nesebični i osjetiti vlastitu radost u radosti drugoga. Humanitarna akcija bit će namijenjena Dječjem domu u Nazorovoj. Organizirat će se na dva načina: 

  1. U našoj školi održat će se već poznata humanitarna „Božićna tombola“ za sve učenike i djelatnike škole. Lijepo pripremljeni i umotani pokloni mogu se donositi u školsku knjižnicu od sljedećeg tjedna do dana izvlačenja. Izvlačenje će biti u školskom predvorju 11. 12. 2023. (ponedjeljak, za vrijeme školskog odmora, cijena tombole – 2 eura). 
  1. Po razredima pripremiti poklon pakete za djecu doma (od 0 – 7 godina) koji mogu sadržavati: higijenske potrepštine (šampone, pelene, četkice, paste, Pavlovićevu mast i sl.), pribor za bojanje, pisanje, slikanje (tempere, mape, bojice, pernice) i slatkiše. (Prema riječima voditeljice doma odjeća, obuća i igračke nisu potrebni, toga imaju).  

Prikupljena sredstva bit će uručena voditeljici Dječjeg doma na Božićnoj priredbi 14. prosinca 2023., a druženje s djecom i predaja poklon paketa dogovorit će se naknadno ( u to će se uključiti učitelji i učenici koji budu željeli). 

Dodatna motivacija neće trebati jer smo uvijek otvorena srca za drugoga.  

Vjeroučiteljica Janja Škraba-Stanešić i Humanitarni tim

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona