Blagdanska čarolija u OŠ Frana Galovića

U vrijeme Božića čitava zajednica doima se još povezanijom, zajedno njegujući običaje koji se prenose s generacije na generaciju. Uoči ovih blagdana, 14. prosinca 2023., učenici i učitelji OŠ Frana Galovića pripremili su božićnu priredbu – Božićni kolaž u kojoj su isprepleli tradicijske običaje s recitalima, scenskim uprizorenjima, pjesmom i plesom, a na kraju su svoje goste ponudili slasnim fritulama i slatkišima.

Na školskoj pozornici, koju je ove godine osmislila i postavila profesorica Anastazija Peraić Raguž, izvele su se točke pod mentorstvom naših vrijednih učiteljica: Marije Reis, Ane Vukušić Mahin, Janje Škraba-Stanešić, Željke Tomašec, Lucije Pleše, Sanje Minarik, Ines Polanšćak i Irene Đurkesac. Uzvanici na svečanoj blagdanskoj priredbi bili su naši učenici, učitelji, roditelji, bake, djedovi i naši umirovljeni učitelji, a počasna gošća bila je gospođa Dragana Miletić, voditeljica Dječjeg doma u Nazorovoj ulici kojoj je ravnateljica naše škole Silvana Svetličić, na samom kraju priredbe, svečano uručila darove prikupljene na humanitarnim aktivnostima koje su se provele u proteklom tjednu. U blagdansko vrijeme svi smo pozvani na zajedništvo, otvorenost, radost i pomaganje kako nitko među nama ne bio sam i osamljen.

Puno pjesme, veselja, smijeha, zdravlja i lijepih riječi za blagdane koji dolaze žele vam učenici i učitelji OŠ Frana Galovića!

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona