MOZAIK LJUBAVI I DOBROTE

Ljubav je smisao života. Budi u nama ono najljepše i najbolje. Pokreće nas na akciju. Humanitarne akcije su ljubav na djelu, tako učimo misliti na druge, biti nesebični i osjetiti vlastitu radost u radosti drugoga, one stvaraju osjećaj povezanosti, povjerenja, zajedništva. Osluškujući i uživljavajući se u potrebe drugih gradimo mozaik ljubavi i dobrote.  

Učenici naše škole, roditelji i učitelji s ravnateljicom  druženjem su u Dječjem domu Zagreb u Nazorovoj ulici, 18. prosinca, priveli kraju još jednu humanitarnu akciju kojom su napunili ruke i srca drugima. Odvezli su pakete s higijenskim potrepštinama, školskim priborom i slatkišima. Od božićne humanitarne tombole i božićnog sajma prikupljeno je 1880 eura koje je ravnateljica škole Silvana Svetličić .na božićnoj priredbi, uručila voditeljici doma gospođi Dragani Miletić koja je tom prigodom ravnateljici uručila zahvalnicu. Našu akciju je popratio Hrvatski radio koji će snimljeni prilog emitirati u emisiji „Umijeće odrastanja“. 

„More bi postalo bara da nema valova“ reče Nikola Kuzmičić, i zbilja ovo „naše more“ bilo bi bara da nema ovakvih valova, valova dobrote i ljubavi. Kada odlučimo biti razlogom nečijeg osmijeha, osmijeha na našim licima neće nedostajati! 

                                                                                          Janja Škraba-Stanešić 

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona