Natjecanje u izboru najbolje maske književnog junaka

Ovogodišnji fašnik obilježili smo Natjecanjem u izboru najbolje maske književnog junaka. Učenici su se natjecali u dvije kategorije: mlađa skupina bila je namijenjena učenicima od 1. do 4. razreda, a starija skupina učenicima od 5. do 8. razreda. 

U mlađoj skupini sudjelovalo je 25 učenika te je bilo jako teško odabrati najbolju masku. Nakon pomnog  vijećanja žirija u sastavu knjižničarke Darije Pestić te učiteljica Sanje Minarik i  Jelene Solak Vodopije za najbolje maske odabrane su: Pipi i njen konj Ane Brčić i Lare Ilić iz 4.b (3. mjesto), Durica Mije Kovačić iz 2.b (2. mjesto) te Kapetan Gaćeša Mirana Čule iz 2.a (1. mjesto). 

U starijoj skupini sudjelovalo je manje natjecatelja, njih 6. Povjerenstvo u sastavu knjižničarke Darije Pestić, pedagoginje Maje Lisske i psihologinje Anite Penić  Jurković za najbolje je maske izabrao sljedeće: Charlie iz romana Charlie i tvornica čokolade Karla Kovača iz 6.b (3. mjesto), 2. je mjesto  osvojila Iva Gudelj iz 6.b s maskom Jessice iz dječjeg stripa, a prvo je mjesto osvojila maska Pinocchija u izvedbi Marije Pedljo iz 5.b. 

Svim natjecateljima zahvaljujemo na sudjelovanju, a posebne čestitke upućujemo našim najkreativnijim maskama. 

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona