LJETNI KAMPOVI ZA POTICANJE DAROVITOSTI BOŽO TEŽAK

Ljetni kampovi Božo Težak nastavljaju sa svojom trinaestom sezonom. I ove godine će se održati u nešto skromnijem izdanju, kao i protekle tri godine. Sve će ponovno odvijati u samo dva termina, okvirno, od 17. do 25. i od 25. do 31.8./1.9., a satnica polaska i povratka ovisit će o mogućnostima morsko kopnenog povezivanja prilikom izmjene grupa. Mogućnost povlaštene prijave te beneficija imaju polaznici naših radionica i natjecanja, a poglavito najbolje plasirani natjecatelji. U drugom terminu, rezerviranom za ranu darovitost, prednost imaju svi sudionici programerske lige MINI VIJUG@ 2012 te svi stari i novi polaznici radionice programersk@ vijuga te MUDRI radionica glazbe i filma. I ove godine otvoreni smo prema nekolicini najboljih matematičara, osobito onih najmlađih, matematičkih klokančića, leptirića. Osim toga, kao i svake godine ugostit ćemo i najbolje male zaljubljenike u digitalnu elektroničicu te grupu poklonika informatičko stvaralaštva i multimedijalaca.

Predbilježbe počinju u četvrtak 21.6. u 13h, a način organiziranja kampova bit će sličan prošlogodišnjem, uz malo više individualnog rada s darovitim minićima.

PREDBILJEŽBE I PRIJAVE

1. termin 17. – 25.8.,A. GLAVNA GRUPA: poticanje darovitosti u programiranju, BOŽO TEŽAKB. Kroz igru do STVARALAŠTVA

2. termin 25.8. – 31.8./1.9.A. GLAVNA GRUPA: poticanje rane darovitosti u programiranju, LJETO S VIJUGOMB. MULTIMEDIJA i Digitalna elektroničica kroz igru.

Prisjetimo se priprema za prošlu godinu: najprije za prvi termin i nakon toga za drugi termin. Vezano na svaki termin, uvijek bude dovoljno obavijesti i o tijeku prijava, ali i o detaljima vezanim uz polazak odnosno povratak. Prelistajte prošlu godinu.

BOŽO VAS ZOVE!

PREUZETO SA: http://web.zrs.hr/

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona