POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE

Osnovna škola Frana Galovića

Zagreb, Školski prilaz bb

Poštovani roditelji i draga djeco,

Prema Pravilniku o početku i završetku nastavne godine za učenike osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj, nastava u školskoj godini 2012./2013. godini počinje u ponedjeljak, 3. rujna 2012.godine.
Nastava za učenike od 2. do 8.razreda započinje u 14 sati. Učenici će prvoga dana nastave dobiti raspored sati, raspored prostora, detaljnije upute o školskoj godini. Nastava će trajati tri školska sata.
Nastava produženog boravka za učenike 2.ab razreda biti će organizirana od 14 sati. Obvezno je ponijeti pribor za pisanje i informativku/bilježnicu.

Učenici 1. razreda doći će zajedno sa svojim roditeljima u 17.00 sati na svečanu priredbu za buduće prvašiće, koja će se održati u holu škole, a nakon toga u pratnji učiteljica, razrednice i učiteljice u PB (produženi boravak), te roditelja odlaze u matične učionice gdje će dobiti detaljnije informacije o prvom nastavnom tjednu i školskoj godini općenito.
Popis udžbenika koji će se koristiti u novoj školskoj godini isti je kao i prošle godine, temeljem Zakona o udžbenicima i nalazi se na mrežnoj stranici Škole, te na ulaznim vratima škole.
Prvog nastavnog dana za učenike 1. do 8. razreda neće biti organizirana prehrana u školi. Sljedećeg dana (UTORAK) osigurana je prehrana za učenike koji pohađaju nastavu produženog boravka, a od SRIJEDE prehrana je organizirana za sve učenike škole.
Prijevoz za učenike s područja Buzina i Jakuševca biti će organiziran za učenike; po slijedećem rasporedu:
u 13:30 sati-polazak iz Buzina – Jakuševca
u 16:30 sati- polazak iz OŠ Frana Galovića do Buzina i Jakuševca koji će u povratku pokupiti prvašiće za priredbu
u 17:30 sati -povratak učenika u Buzin i Jakuševac koji su sudjelovali na priredbi

Želimo Vam sretnu i uspješnu novu školsku godinu!

U Zagrebu, 30.kolovoza 2012.

Blaženka Jurić Mrša, ravnateljica škole

Broj posjeta: 8

Raspored zvona