NAJBOLJI RAZREDNI ODJEL

Dragi učenici Osnovne škole Frana Galovića, roditelji i svi ostali!

Počevši od školske godine 2012/13. naša škola pokrenula je novi projekt –NAJBOLJI RAZREDNI ODJEL OŠ FRANA GALOVIĆA. Projekt je rezultat težnje učitelja da se svako dijete potakne na postizanje još boljih rezultata u učenju i vladanju. Postao je dio školskog kurikuluma i od ove se godine provodi za učenike viših razreda naše škole. Cilj školskog projekta jest poboljšanje kulture ponašanja učenika te poticanje timskog rada u razrednim odjelima. Timski rad se ogleda u pružanja vršnjačke pomoći i razvijanju svijesti o društveno odgovornom  ponašanju putem razrednih projekata (volontiranje, sudjelovanje u humanitarnim akcijama i sl.).

U skladu s propisanim kriterijima svaki se mjesec provodi vrednovanje postignuća razrednih odjela. Vrednovanjem je obuhvaćen velik broj elemenata (vidi: Najbolji razredni odjel – elementi vrednovanja).

Zadovoljstvo nam je objaviti prve rezultate međuodjelnog vrednovanja za listopad. U listopadu je vrednovano ponašanje za vrijeme nastave (ovu vrstu vrednovanjA obavljaju svi članovi razrednog vijeća – učitelji koji predaju u pojedinom razrednom odjelu, OSIM RAZREDNIKA).

U skladu s ustanovljenim kriterijima vrednovanja u svakome mjesecu objavit će se tri najuspješnija razredna odjela (odjeli s najviše osvojenih bodova).

U listopadu objavljujemo najuspješnije odjele 5., 6., 7. i 8. razreda . To su sljedeći odjeli:

  • 5.A – razrednica Vanja Andrašić
  • 6.A – razrednica Dragica Lučić
  • 7.A – razrednica Ana Mahin
  • 8.D –razrednica Melita Matan

Najuspješnijim razrednim odjelima čestitamo, a ostalima želimo bolje rezultate i više uspjeha u studenom. Također napominjemo da će se vrednovanje obuhvatiti više elemenata nego što je to bio slučaj u listopadu i podsjećamo da se posebno vrednuje napredovanje pojedinog razrednog odjela iz mjeseca u mjesec.

                                                                       Srdačni pozdravi, vaš projektni tim

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona