DJECA NOSE SVJETOVE NA DLANU

Hrvatski dječji festival “Djeca nose svjetove na dlanu”održan je u nedjelju, 18.11.2012. u Koncertnoj dvorani “Vatroslav Lisinski” u Zagrebu,pod pokroviteljstvom predjednika Republike Hrvatske, dr.Ive Josipovića.

        Festival objedinjuje literarno i likovno stvaralaštvo učenika osnovnih škola iz cijele Republike Hrvatske,te odabrane skladbe koje izvode najbolji dječji zborovi.

Po prvi puta i učenici naše škole zajedno sa učiteljicom Jasnom Levanić Rogić sudjelovali su na HDF u glazbenoj kategoriji.

Tekst i program  preuzet sa www.hdf.hr pročitajte u nastavku:

Draga djeco i roditelji!

U prekrasnom ambijentu koncertne dvorane Lisinski, u nedjelju 18.11.2012., održan je 19-ti Hrvatski dječji festival, pod pokroviteljstvom grada Zagreba i predsjednika Republike Hrvatske dr. Ive Josipovića. Veoma smo sretni i počašćeni suradnjom i sudjelovanjem dječjih zborova i njihovih stručnih voditelja gotovo iz svih dijelova Lijepe Naše.Radost na licima djece i zadovoljstvo publike nam je najveći pokazatelj smisla ove manifestacije koja na jednom mjestu okuplja godišnju glazbenu produkciju stvaranja za dječje zborove popularnog karaktera. Nikoga ne izdvajam, jer su svi bili odlični. Cijelu manifestaciju je popratila Hrvatska radio televizija, te će snimka biti prezentirana u redovitom programu televizije, čime se potvrđuje kvaliteta izabranog programa.Zahvaljujemo maestru Peri Gotovcu na poticajnom govoru kod primanja nagrade HDF-a za doprinos galzbenog stvaralaštva za djecu i još jednom čestitamo, a ja Vas, poštovani autori, voditelji, u ime organizacijskog odbora festivala, pozivam na suradnju i dogodine.Vidimo se.
Glazbeni urednik festivala, 
Toni Eterović  

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona