BROŠURA ZA e- UPIS U SREDNJU ŠKOLU, ŠK.GOD.2013/2014.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta i Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet izdali su brošuru o upisima u srednje škole „Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2013./2014.“. Brošura sadrži informacije o elementima i kriterijima za upisprimjere bodovanja za različite obrazovne programe, opis postupaka prijava i upisa u srednje škole za sve kategorije kandidata, opis postupaka u aplikacijikalendar datuma koje kandidati trebaju zapamtiti te kontakte. Cijeli tekst brošure možete pročitati ovdje.

Preuzmite brošuru za prijavu i upis u srednju školu za školsku godinu 2013./2014. Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta i Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet izdali su brošuru o upisima u srednje škole pod nazivom “Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2013./2014.”.
U ovoj se brošuri mogu pronaći sve potrebne potrebne informacije koje će učenicima pomoći za što lakšu i uspješniju pripremu za nadolazeće upise. Jednostavno i jasno pojašnjeni su elementi i kriteriji za upis, primjeri bodovanja za različite obrazovne programe, opis postupaka prijava i upisa u srednje škole za sve kategorije kandidata, opis postupaka u aplikaciji, kalendar datuma koje kandidati trebaju zapamtiti te su na kraju navedeni korisni kontakti.Brošuru u cijelosti možete pogledati i preuzeti ovdje

preuzeto sa:https://www.upisi.hr/upisi/ I WWW.SKOLE.HR

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona