TIGROV PLES

Franck pokreće projekt „Tigrov ples“!

Tvrtka Franck d.d. pokrenula je projekt društveno-odgovornog karaktera pod nazivom „Tigrov ples“ u dječjim vrtićima i osnovnim školama diljem Hrvatske. Na taj način želi se ukazati na važnost tjelesne aktivnosti i plesa za pravilan rast i razvoj djece, istovremenim poticanjem pravilnih prehrambenih navika, kao što je unošenje dovoljnih količina tekućine poput čaja. Svoju potporu dru…

Tvrtka Franck d.d. pokrenula je projekt društveno-odgovornog karaktera pod nazivom „Tigrov ples“ u dječjim vrtićima i osnovnim školama diljem Hrvatske. Na taj način želi se ukazati na važnost tjelesne aktivnosti i plesa za pravilan rast i razvoj djece, istovremenim poticanjem pravilnih prehrambenih navika, kao što je unošenje dovoljnih količina tekućine poput čaja. Svoju potporu društveno edukativnom projektu tvrtke Franck pružila je i mlada glazbenica Ivana Radovniković koja će sudjelovanjem u stručnom žiriju poduprijeti provođenje projekta „Tigrov ples“.

Projekt „Tigrov ples“ vezan je uz zabavnog tigra Fogara, zaštitnu maskotu Fora čaja, noviteta iz tvrtke Franck koji je već pridobio djecu finim okusom, veselom pjesmom – ali i plesom simpatičnog Fogara. Tijekom osmišljavanja plesa na zadanu instrumentalnu glazbu djeca će imati priliku svojom maštovitom izvedbom nadmašiti plesne pokrete Fogara. Snimke dječjeg plesa ocjenjivat će žiri, kojeg će – uz ostale – činiti i mlada glazbenica Ivana Radovniković te poznati plesni stručnjak Robert Schubert iz Hrvatskog športskog plesnog saveza, pobjednik prošle sezone Plesa sa zvijezdama.

Projekt je započeo 1. Travnja 2013., a rok za predaju radova je 10. svibnja.2013. .Ocjenjivački sud će odluku o finalistima, odnosno o 24 snimke plesa koje ulaze u uži izbor, donijeti sredinom svibnja. Potom će za snimke iz užeg izbora biti otvoreno online glasanje na posebno kreiranom Fora YouTube kanalu u razdoblju od 22. svibnja do 5. lipnja.

Snimke plesa koje sakupe najveći broj likeova, osvojit će vrijedne novčane nagrade!!!

izvor: www.franck.hr

Snimke su oduševile  stručni žiri .Izbor 24 finalista nije bio lak. Stručni žiri odabrao je 12 vrtića i 12 osnovnih škola koji su ušli u drugi krug natječaja .

Glasanje za najbolji video uradak započinje danas i traje do 5. lipnja. Video galeriju svih finalista , pa tako i naših Galovića, možete pogledati na http://www.youtube.com/user/tigrovples/videosdok .

Čestitamo djevojčicama-plesačicama-finalistima i voditeljici učiteljici Sanji Minarik  i želimo im puno sreće u drugom krugu natječaja.

Dječji vrtićiSkupinaOsnovna školaRazred
DV Calimero – Split/OŠ A.G. Matoša – Zagreb3.b
DV Potočnica – Mala SuboticaZvjezdiceOŠ Rivarela – Novigrad1. do 4.
DV Smjehuljica – LudbregPingviniOŠ Kloštar Podravski2. razred
DV Zvončica – ViškovoSmajlićiOŠ Breznički Hum – Breznički Hum4. razred
DV Bajka – VaraždinTigrićiIII. OŠ ČakovecPlesna skupina III. OŠ Čakovec
DV Poliklinike Suvag – ZagrebSuvagićiOŠ Frana Galovića – Zagreb2. i 3. razred
DV PahuljicaCvjetićiOŠ Vugrovec – Kašina1.c
DV LopticaDupiniOŠ Braća Seljan3.a
DV Vrapčićmješovita skupinaOŠ I.G. Kovačić – Duga Resa2. 3. i 4. razred
DV Ivančice Ivanec“Tratinčice” i “Cipelići”OŠ Rudeš4.a
DV Dugi ratMješovita skupinaOŠ Švarča2.b i 3.b
DV Radost – Nova GradiškaBubamareOŠ Donja Stubica4. razred / Perlice

UKOLIKO ŽELITE DAROVATI GLAS ZA NAŠU PLESNU SKUPINU KOJA JE UŠLA U FINALE NATJEČAJA TIGROV PLES POTREBNO JE UČINITI SLJEDEĆE:

1. ODGLEDATI VIDEO NA LINKU: http://www.youtube.com/watch?v=6GEx5NXLICY

2. REGISTRIRATI SE NA GOOGLE-GMAIL

3. KLIKNUTI “like”

ZAHVALJUJU VAM PLESAČICE I UČI SANJA!

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona