TIGROV PLES – REZULTATI

preuzeto sa:http://www.youtube.com/user/tigrovples

Tvrtka Franck d.d. je, uz pozitivno mišljenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta,

pokrenula projekt društveno-odgovornog karaktera pod nazivom „Tigrov ples“. Projekt je

osmišljen kao natječaj u kojem mogu sudjelovati svi dječji vrtići te osnovne škole od 1. do 4. razreda u Republici Hrvatskoj, odnosno djeca u dobi od 4. do 11. godina.

Ocjenjivački sud sastavljen od predstavnika tvrtke Franck, predstavnika Ministarstva

znanosti, obrazovanja i sporta, Roberta Schuberta iz Hrvatskog športskog plesnog saveza uz podršku glazbenice Ivane Radovniković odabrao je 24 finalista, odnosno 24 snimke plesa koje ulaze u uži izbor od svih pristiglih snimaka – po 12 snimki u svakoj kategoriji (vrtićkoj i osnovnoškolskoj). Nakon toga otvoreno je online glasanje na posebno kreiranom YouTube kanalu u razdoblju od 22. svibnja do 5. lipnja 2013. godine.

Kategorija osnovnih škola

Po završetku online glasanja, organizator natječaja je – u skladu s Pravilnikom natječaja –

odlučio nagraditi trud i zalaganje plesnih skupina OŠ Kloštar Podravski i OŠ Frana

Galovića iz Zagreba koje su od početka online glasanja vodile izjednačenu borbu za vodeću poziciji i skupile najveći broj likova (sviđanja). Obje škole bit će nagrađene novčanom nagradom od po 15.000,00 (petnaest tisuća) HRK. Odmah iza prvoplasiranih, nalazi se plesna skupina III. OŠ Čakovec koju će organizator dodijeliti novčanu nagradu u iznosu od 5.000,00 (pet tisuća) HRK.

Čestitamo pobjednicima i finalistima natječaja „Tigrov ples“! Ostalima srdačno zahvaljujemona sudjelovanju i trudu. Sve su pristigle snimke plesnih skupina bile izvrsne i originalne.

PREUZETO SA: http://www.franck.hr/promocije/nagradne_igre/#Dobitnici projekta Tigrov Ples

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona