OBAVIJESTI VEZANE UZ UPIS U SŠ 2013/2014.

OŠ Frana Galovića

Zagreb, Školski prilaz bb

Zagreb,  9.7.2013.

                                      OBAVIJEST OSMAŠIMA

Obavještavamo sve učenike osmih razreda šk. 2012./2013. godine koji se nisu uspjeli upisati u srednju školu u ljetnom roku da je početak prijava u jesenskom upisnom roku 19.8.2013. od 12.00 sati. Zaključavanje odabira obrazovnih programa je 24.8.2013. u 12.00 sati. Učenici se mogu prijavljivati za škole u kojima je ostalo slobodnih mjesta za upis. Napominjemo da isključivo kandidati koji se nisu uspjeli upisati u ljetnom upisnom roku mogu konkurirati na jesenskom upisnom roku. Bit će moguće prijaviti samo obrazovne programe za koje upisna kvota u ljetnomu roku nije popunjena.

Molimo učenike 8. Razreda, kandidate za upis u srednju školu u jesenskom roku kojima je uvjet za upis u određeni program liječnička svjedodžba medicine rada i/ili ugovor o naukovanju, što kandidati mogu provjeriti na svom sučelju Moji rezultati/Detaljno, da navedenu dokumentaciju , odnosno potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti dostave u školu u četvrtak, 22.kolovoza 2013. u zbornicu škole u vremenskom periodu od 10 do 11sati.

Svakako tijekom ljeta proučite još jednom brošure „Idemo u srednju“ i putem interneta pratite škole koje imaju upise u jesenskom roku.

Napominjem, roditelji učenika su odgovorni za upis svoje djece u srednju školu te se trebaju informirati o rokovima dostavljanja potrebne dokumentacije za upis i kontrolirati svakodnevno zajedno s djetetom  njegov status kod prijava za upise.

Ravnateljica škole:

Blaženka Jurić Mrša, prof.

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona