POČETAK ŠKOLSKE GODINE

Osnovna škola Frana Galovića

Zagreb, Školski prilaz bb

Poštovani roditelji i draga djeco,

·         Prema Pravilniku o početku i završetku nastavne godine za učenike osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj, nastava u školskoj godini 2013./2014. godini počinje u ponedjeljak, 2. rujna 2013.godine.

·         Nastava za učenike  od 2. do 8.razreda započinje u 14 sati. Učenici će prvoga dana nastave dobiti raspored sati, raspored prostora, detaljnije upute o školskoj godini. Nastava će trajati tri školska sata.

Nastava produženog boravka za učenike 2.ab razreda biti će organizirana od 14 sati. Obvezno je ponijeti pribor za pisanje i informativku/bilježnicu.

·         Učenici 1. razreda doći će zajedno sa svojim roditeljima u 17.00 sati na svečanu priredbu za buduće prvašiće, koja će se održati u holu škole, a nakon toga u pratnji učiteljica, razrednice i učiteljice u PB (produženi boravak), te roditelja odlaze u matične učionice gdje će dobiti detaljnije informacije o prvom nastavnom tjednu i školskoj godini općenito.

·         Popis udžbenika koji će se koristiti u novoj školskoj godini isti je kao i prošle godine, temeljem Zakona o udžbenicima i nalazi se na mrežnoj stranici Škole. Budući da je grad Zagreb osigurao besplatne udžbenike za osnovnoškolce, molimo Vas da u dogovoru sa Vašim razrednicima udžbenike i podignete.

·         Prvog nastavnog dana za učenike 1. do 8. razreda neće biti organizirana prehrana u školi. Sljedećeg dana, 3.rujna (UTORAK)  osigurana je prehrana za učenike koji pohađaju nastavu produženog boravka, od četvrtka, 5.rujna 2013.  prehrana je organizirana za sve učenike škole.

·         Prijevoz za učenike  na dan 2.09.2013.s područja Buzina i Jakuševca biti će organiziran za učenike po slijedećem rasporedu:

o    u 13:30 sati-polazak iz Buzina – Jakuševca

o    u 16:30 sati- polazak iz  OŠ Frana Galovića do Buzina i Jakuševca , odnosno povratak, koji će u povratku pokupiti prvašiće za priredbu

Želimo Vam sretnu i uspješnu novu školsku godinu!

U Zagrebu,  28.kolovoza 2013.

Blaženka Jurić Mrša,  ravnateljica škole

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona