U BAJKAMA

Draga djeco i dragi roditelji

Dječji zbor Osnovne škole Fran Galović ove godine snimio je glazbeni spot dječje pjesme „U bajkama“ kojeg možete svaki dan pogledati na glazbenoj Top listi Dječje TV ( TV Jabuka) i RTL kockici.

Želite li podržati uspjeh tih vrijednih i glazbeno darovitih učenika, a time i našu školu, glasajte za pjesmu preko interneta na Top listi Dječje TV 2014. g. ( Croatia film). Glasovati možete nakon što se registrirate preko svojeg e-maila

(sve o postupku registracije piše na vrhu iste web stranice). Potrebno je glasovati svakodnevno jer se glasovi zbrajaju svake nedjelje, a pjesma ostaje na Top listi ako ima veći broj glasova od ostalih pjesama. U pjesmi pjevaju i plešu naši glazbeno daroviti učenici drugih i trećih razreda, a s tom pjesmom imali su i zapažen nastup na ovogodišnjem XX. Hrvatskom dječjem festivalu u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Hvala Vam što ste podržali svojim glasovima naš prošlogodišnji glazbeni spot za pjesmu Grga Čvarak koja je na Top listi Dječje TV bila peta i tako postala najhit. Uz to nalazi se i na njihovom DVD-u Top lista Dječje TV 2013. ( može se kupiti u Hlapićevom dućanu u Katančićevoj ulici u Zagrebu) i na glazbenom CD-u Hrvatski dječji festival 2012. „Djeca nose svjetove na dlanu“ ( Cantus) u trgovinama Croatia records-a.

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona