PRVI NASTAVNI DAN ŠK.GOD.2014/2015.

Poštovani roditelji i draga djeco,

· Prema Pravilniku o početku i završetku nastavne godine za učenike osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj, nastava u školskoj godini 2014./2015. godini počinje u ponedjeljak, 8. rujna 2014.godine.

· Nastava za učenike od 2. do 8.razreda započinje u 8 sati. Učenici će prvoga dana nastave dobiti raspored sati, raspored prostora, detaljnije upute o školskoj godini. Nastava će trajati tri školska sata.Obvezno je ponijeti pribor za pisanje i informativku/bilježnicu. Budući da je grad Zagreb osigurao besplatne udžbenike za osnovnoškolce, molimo učenike da prvi nastavni dan ponesu i školske torbe kako bi mogli ponijeti udžbenike kućama. Nastava produženog boravka za učenike 1. I 2. razreda biti će organizirana od UTORKA, 9.RUJNA 2014.

· Učenici 1. razreda doći će zajedno sa svojim roditeljima u 11.00 sati na svečanu priredbu za buduće prvašiće, koja će se održati u holu škole, a nakon toga u pratnji učiteljica, razrednice i učiteljice u PB (produženi boravak), te roditelja odlaze u matične učionice gdje će dobiti detaljnije informacije o prvom nastavnom tjednu i školskoj godini općenito.

· Prvog nastavnog dana za učenike 1. do 8. razreda neće biti organizirana prehrana u školi. Sljedećeg dana, 9.rujna (UTORAK) osigurana je prehrana za učenike koji pohađaju nastavu produženog boravka, a od četvrtka, 11.rujna 2014. prehrana je organizirana za sve učenike škole.

· Prijevoz za učenike koji su korisnici ZET-ovog školskog autobusa na dan 8.09.2014.s područja Buzina i Jakuševca biti će organiziran za učenike po slijedećem rasporedu:

o u 7:30 sati-polazak iz Buzina – Jakuševca

o u 10:30 sati- polazak iz OŠ Frana Galovića do Buzina i Jakuševca , odnosno povratak; u povratku će autobus pokupiti prvašiće za priredbu

Želimo Vam sretnu i uspješnu novu školsku godinu!

U Zagrebu, 1.rujna 2014.

Učitelji, djelatnici i ravnateljica OŠ Frana Galovića

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona