“100.DAN ŠKOLE”

Učenici 1.a i 1.d razreda s učiteljicama Sanjom Minarik i Zrinkom Kelečić 12. veljače 2015. sudjelovali su u E-Twinning projektu ˝100. dan škole˝ . Projekt je obuhvaćao učenike i učitelje od 1.do 4.razreda na nacionalnoj razini.
Odabranim sadržajima obilježen je 100. nastavni dan.Učenici su nizom zanimljivo osmišljenih  aktivnosti stjecali kompetencije komuniciranja na materinjem jeziku, razvijali  socijalna i građanska prava i dužnosti kao dio zajednice, razvijali i osvještavali vlastitu kulturološku dimenziju.
Glavni način učenja učenika bio je primjerena i navođena igra, te poticaji koji ih sami potiču u osvještavanje osobnog i socijalnog razvoja unutar same razredne zajednice. Učenici su spoznavali, ponavljali i uvježbavali nastavne sadržaje na zanimljiv način. Dobili su komplet radnog materijala s nizom aktivnosti i sami su birali koje aktivnosti će raditi u koje vrijeme, s napomenom da svi zadatci moraju biti odrađeni do kraja nastavnog dana.
Pitavši djecu na kraju dana kako su se osjećala, nisu nas mogla nagraditi ljepše no što jesu: zagrljajem i riječima:˝Blaženo, oduševljeno, znatiželjno, sretno…˝

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona