OBAVIJEST ZA OSMAŠE I NJIHOVE RODITELJE

U srijedu, 8.07.2015. nakon susreta s roditeljima i učenicima škole prestaje prijava za upis u srednju školu i tada ćemo moći ispisati prijavnice. Prijavnice će učenici i roditelji potpisati istoga dana u dogovoru s razrednicama. Nakon toga razrednici će u sustavu označiti da su zaprimili potpisanu prijavnicu čime je završen postupak prijave za upis u srednju školu.

Konačni rezultati bit će objavljeni  11.07.2015. kada će se točno znati u koji program se tko može upisati.

Da bi se upisali u srednju školu, učenici u vremenu od 13.-17.07.2015. trebaju odnijeti  popunjenu i potpisanu UPISNICU ZA SREDNJU ŠKOLU (obrazac upisnice nalazi se u privitku) i originalnu dokumentaciju temeljem koje su ostvarili određena prava za upis u srednju školu.

Učenici kojima za upis  treba Potvrda školskog liječnika o sposobnosti za odabrano zanimanje mogu potvrdu zatražiti kod škoslke liječnice, dr. Tatjane Gadže Okić, spec.šk.med. u školskoj ambulanti (parni ujutro).

Učenici kojima je za upis potrebna potvrda liječnika medicine rada tu potvrdu mogu dobiti u bilo kojem Domu zdravlja gdje ima Odjel medicine rada (pregled se plaća).

Pratite najnovije informacije o upisima učenika u  srednju školu  NA WWW.UPISI.HR.

SRETNO

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona