NASTUP NAŠEG UČENIKA LEONA CVETKOVSKOG (7.b) U KD V.LISINSKI

U PETAK, 9.LISTOPADA 2015. , s početkom u 19 sati, naš učenik Leon Cvetkovski imati će svoj prvi samostalni nastup u Maloj dvorani koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, što je za mladog umjetnika kao što je on jedno veliko postignuće i iznimna čast.
Pozvan je da sudjeluje kao predstavnik Hrvatske na koncertu povodom 35.-godišnjeg prijateljstva između gradova Zagreba i Šangaja (NR Kina).
Iznimna je čast biti izabran za jednog od troje mladih hrvatskih umjetnika koji će među šarolikim programom dostojanstveno predstaviti i našu lijepu Hrvatsku.

Ulaz je slobodan. Ulaznice se mogu podići već danas na blagajni KD V.Lisinskog.
S veseljem Vas pozivamo da nam se pridružite na koncertu!

U 2015. godini Grad Zagreb i Grad Šangaj obilježavaju 35. godišnjicu prijateljstva. Na koncertu će se predstaviti djeca iz Šangajske „Little Star” škole, koja se bavi profesionalnim umjetničkim obrazovanjem djece s ciljem razvoja dječjih individualnih umjetničkih sposobnosti u dobi 3-12 godina. Škola je rasprostranjena kroz 15 šangajskih regija te kroz učenje im pomaže da razviju samopouzdanje, kreativnost te da stvore novu generaciju umjetničkih dostignuća. Uz njih, na koncertu će se predstaviti i tri mlada hrvatska glazbenika, Leon Cvetkovski, čelist, učenik GU Elly Bašić u klasi prof. Bernarde Debuš-Redžić, Grgur Vokić, violinist, učenik GŠ Vatroslav Lisinski u klasi prof. Mirte Pleteršek i Roko Matijević, učenik GŠ Zlatka Balokovića u klasi prof. Nenada Kačara.

izvor: http://www.lisinski.hr/hr/dogadanja/pjesme-i-osmijesi-35-godina-gradova-prijatelja-san/

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona