Dugave pedaliraju

U subotu 6.travnja 2019. ispred škole se okupilo puno učenika, roditelja i ostalih zainteresiranih za 4. biciklijadu Dugave pedaliraju. Zahvaljujemo svima koji su došli i tako poduprli ovu biciklijadu i poruku koja se poslala ovim pute. Osim same biciklijade na kojoj je prisustvovalo 545 sudionika.

Biciklijadu su poduprli i sudjelovali gospođa Katarina Milković, pomoćnica pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje i predstavnica iz udruge Lijepa naša, gospođa Darinka Jug, stručna suradnica u Odjelu za turizam Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša grada Zagreba i u ime gradonačelnika grada Zagreba gospodin Goran Kuprešan.

Učenica Ida Butković na svom štandu izložila je vlastite rukotvorine, narukvice, bedževe, ogrlice, a sakupljeni dobrovoljni prilog osigurat će pomoć Skloništu za životinje Dumovec. Neki  učitelji i učenici su na kreativno-humanitarnom štandu također izložili nakit i pisanice koje su nastale u suradnji učenika našeg Volonterskog kluba i štićenika Doma za starije i nemoćne osobe sv. Ana, a sve u svrhu prikupljanja dobrovoljnog priloga za školski akvarij i terarij. Akcija „Sjedni na bic i uzmi igračku pa ju zamijeni za recikliranu navijačku!“ uspjela je sakupiti dovoljno igračaka za udrugu „Krugovi“ koja  brine za djecu oboljelu od malignih bolesti.

Za one koji nisu vozili bicikle i one koji su završili unutar i oko škole su bile organizirane brojne radionice i aktivnosti koje su vodili nastavnici škole i partneri Parkour škola, Softball klub Novi Zagreb, La Zmayas, Prijatelji životinja, Tenis klub Movens i Zelena akcija koji su se pridružili Biciklijadi. U sklopu događanja „BICIKLIRAJ ZA PETicu“  koje organizira PETICA-igrom do zdravlja Hrvatskog liječničkog zbora provedeno je natjecanje za učenike 4. razreda u različitim disciplinama.

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona