LTTA CROATIA – četvrti dan…

17. listopada započeo je vrlo živo u našoj školskoj dvorani u kojoj su učiteljice drugih, trećih i četvrtih razreda pripremile igre s plodovima Zemlje u sklopu Dana hrane. Učenici našeg Erasmus projekta su sudjelovali u ruljenju kukuruze.

Učenicima je naš tim prve pomoći prikazao pokaznu vježbu, a u učionici kemije odvijao se najglasniji dio projekta, virtualne naočale “rollercoster”. Učenici su ga izveli na nogama i tiho, a učitelji ipak malo drugačije…Virtualne naočale i mnogo smijeha omogućio nam je naš roditelj, gospodin Čanić u suradnji sa svojim FabLab suradnicima.

Učenici su na školskom igralištu osmišljavali i crtali kredom “human boarding games” s pitanjima iz područja sporta, znanosti i tradicije, a potom su se rotirali i igrali igre. https://www.youtube.com/watch?v=jrZtV_fDj5g

Učenici i učitelji upoznali su i zagrebački javni prijevoz kojim smo putovali u park Maksimir i ZOO. Učitelj, Predrag Kralj, u suradnji s drugim učiteljima Erasmus tima, organizirao je orijentacijsko trčanje u Maksimiru sa zadacima iz kemije, biologije, geografije i matematike.

Snimili smo grčku igru o kretanju elektrona…

https://www.youtube.com/watch?v=rWZku6c_Wzg

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona