Obavijest roditeljima i učenicima 31.3.2020.

Drage učenici i dragi učenici, poštovani roditelji/skrbnici učenika i učenica  OŠ Frana Galovića,

iza nas su dva prilično turbulentna tjedna, obilježena nastavom na daljinu koja se odvija virtualno radi preporuka dobivenih od strane Ministarstva obrazovanja, Gradskog ureda za obrazovanje, Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a u svrhu sprečavanja širenja epidemije bolesti COVID -19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2. Prema informacijama od Vaših učitelja, snalaženje u nastavi na daljinu, ide prema planu. Poteškoća i izazova dakako ima te ih rješavamo i zajednički učimo iz njih. Dok se ne vratimo u učionice, nastaviti ćemo raditi na način da svima olakšamo razdoblje koje je dodatno opterećeno i potresom.

Potres je prouzročio štete na zgradi škole te je  trenutno privremeno neuporabljiva (žuta oznaka) te ju je potrebno detaljno pregledati. Vjerujem da će teško i vrlo izazovno vrijeme biti uskoro iza nas.

Dotad, na raspolaganju su Vam svi djelatnici škole, prvenstveno Vaši razrednici. U svrhu pružanja podrške i pomoći, možete se obratiti i psihologinji Aleksandri, knjižničarki Dariji, pedagoginji Mari,  logopedinji Sari (os.fgalovica.zg@gmail.com). I dalje ćemo pratiti i postupati prema smjernicama nadležnih institucija. Također, objavljivati ćemo  materijale nadležnih institucija koji su pomoć u novonastaloj situaciji i gdje  možete pronaći dodatne informacije i savjete te vas pozivamo da pratite redovito mrežne stranice Škole.

Hvala na podršci i razumijevanju, čuvajte se i dalje,

Ravnateljica i djelatnici škole

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona