ORGANIZACIJA NASTAVE OD 11. SVIBNJA 2020.

Od ponedjeljka, 11. 5., provodit će se mješoviti model nastave sukladno Uputama HZJZ-a i preporukama MZO-a.

Roditelji učenika koji će biti uključeni u nastavu u školi od razrednica su zaprimili obavijest o organizaciji rada nastave, prostora, rada s djecom te  vozni red školskog autobusa i izmijenjenu trasu linije za učenike s područja Buzina i Jakuševca.

Molimo roditelje da se  pridržavaju rasporeda dolazaka i odlazaka kako bismo osigurali socijalnu distancu i izbjegli preklapanje učenika različitih skupina naše škole te učenika i djelatnika I.OŠ Dugave.

Molimo roditelje učenika koji su uključeni u program produženog boravka da obavijeste razrednika o točnom vremenu dolaska po svoje dijete te ukoliko nisu u mogućnosti doći po dijete do 17 sati.

Roditeljima ulaz u školu nije dozvoljen. Učitelji će učenike u navedeno vrijeme uvesti/izvesti iz škole.

Učenici će u školi boraviti u učionicama koje su namijenjene isključivo za njihovu skupinu te su im osigurani zasebni sanitarni čvorovi. Prehrana je organizirana prema naputku HZJZ-a (distribucija i konzumacija).

Učenici će sukladno rasporedu sati i uputama učiteljica u školu donijeti pribor i ostalu opremu koju neće biti potrebno nositi kućama. Svi će se zadatci rješavati u školi izuzev predmeta koje predaju učitelji predmetne i izborne nastave.

Napominjem da roditelji imaju obavezu izmjeriti tjelesnu temperaturu djetetu svaki dan prije dolaska u školu te u slučaju povišene tjelesne temperature ne smiju dovoditi dijete, već se moraju javiti telefonom razrednici i izabranom pedijatru/liječniku obiteljske medicine radi odluke o testiranju i liječenju djeteta.

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona