Obavijest o početku nastave 25. svibnja 2020.

Poštovani roditelji OŠ Frana Galovića ,

sukladno novim Uputama HZJZ-a  dostupnima na mrežnoj stranici Škole i na linku:
https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Upute_vrtici_skole.pdf i  preporukama MZO-a https://skolazazivot.hr/preporuke-za-organizaciju-rada-u-razrednoj-nastavi-i-upute-za-vrednovanje-i-ocjenjivanje-u-mjesovitom-modelu-nastave-od-25-svibnja-2020/; https://skolazazivot.hr/povratak-ucenika-1-4-r-u-skole/   obavještavamo vas da redovna nastava u našoj Školi, za  učenike od 1. do 4. razreda, te poseban razredni odjel započinje u ponedjeljak, 25. svibnja 2020
U školi će se  izvoditi i nastava ostalih predmeta koje predaju učitelji predmetne nastave (izborna nastava vjeronauka, strani jezici, glazbena kultura) te će biti organiziran i program produženog boravka.
U školi se neće izvoditi izvannastavne aktivnosti, a nastava tjelesne i zdravstvene kulture, dopunska i dodatna nastava izvodit će se u smanjenom opsegu.

Roditelji, koji zbog objektivnih ili subjektivnih razloga, ne mogu poslati djecu u školu, moraju osigurati uvjete kod kuće za nastavu na daljinu i biti u kontaktu s razrednicima, učiteljicama i stručnim suradnicima u školi.  Učitelji će u tom slučaju učenicima slati nastavne sadržaje i nekoliko sati tjedno posvetiti komunikaciji s roditeljima i učenicima. Sukladno preporukama svih navedenih institucija, učenike je moguće naknadno uključiti u razrede.

Prijevoz za učenike koji su korisnici školskog autobusa s područja Buzina i Jakuševca će biti organiziran prema uobičajenom voznom redu i voznoj trasi.

Tijekom dana, razrednici će dostaviti dodatne informacije o rasporedu rada za idući tjedan.

Molim sve roditelje da pročitaju gore navedene upute i zahvaljujem svima na dosadašnjoj suradnji i razumijevanju.

Veselimo se susretu u ponedjeljak!

Maja Lisska, ravnateljica

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona