Radni materijali za buduće prvašiće 2020/2021.

Poštovani roditelji,

obzirom na skori početak šk. godine, a u cilju što bolje pripreme na zahtjeve i izazove koji Vaše dijete čekaju u 1. polugodištu, dostavljamo Vam radne materijale za koje vjerujemo da će pomoći u pripremi za polazak u školu.

Radni materijali usmjereni su na razvoj svih predvještina potrebnih za prilagodbu na zahtjeve 1. razreda. Dosadašnje iskustvo roditelja je da su korisni i lako primjenjivi. Nadamo se da će se biti i vama.

https://drive.google.com/drive/folders/1doSGSZyDgl-i_s1YeDEE4SM4QQ3beDWX?usp=sharing

Isto tako, u prilogu se nalazi letak s općenitim informacijama vezano za polazak u 1. razred osnovne škole.

O datumu održavanja roditeljskog sastanka bit ćete pravovremeno obaviješteni putem naše web stranice, stoga vas molimo da istu pratite kako biste na vrijeme saznali točan termin održavanja roditeljskog sastanka.

Ljubazno molimo roditelje koji nisu dostavili svu dokumentaciju, da istu dostave putem maila fgupisi@gmail.com ili se najave kako bi dogovorili način preuzimanja zbog epidemioloških preporuka.

Podsjećamo kako će popis učenika po razrednim odjelima također biti objavljen na web stranici i u holu škole krajem kolovoza (po šiframa koje ste dobili na testiranju). 

Testiranja i upisi još traju, pa nam se za eventualni termin testiranja i sva ostala pitanja možete javiti na fgupisi@gmail.com!

Lijepi pozdrav i ugodan odmor želi vam

Stručni tim OŠ Frana Galovića
logopedinja Sara Kovačević
pedagoginja Mara Stojanac
psihologinja Aleksandra Vukelić

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona