OBAVIJEST UČENICIMA I RODITELJIMA

Poštovani roditelji, draga djeco,

ovim putem Vas obavještavam da učenici 1. do 7. razreda koji nisu podigli svjedodžbu, moći će to učiniti od 31. kolovoza do 07. rujna u vremenskom razdoblju od 10 do 12 sati uz prethodnu najavu u tajništvo škole (66 71 733). Također, svima ostalima svjedodžbe će biti podijeljene prvi nastavni dan.

Što se tiče upisa u 1. razred srednje škole, napominjemo da je od ove godine ponuđena mogućnost da se prijavnice, upisnice i prateća dokumentacija vezana za ostvarivanje upisa može dostaviti osobno ili elektroničkim putem na e-adresu školske ustanove! 

Prijave obrazovnih programa za učenike koji se upisuju redovnim putem započele su 08.07.2020. Ljetni rok za upis u 1. razred srednje škole za učenike s teškoćama završio je 03.07.2020. rangiranjem kandidata s teškoćama u razvoju sukladno listama prioriteta.

Molimo sve roditelje da obrate pozornost na sljedećePrijavnica je obrazac koji sadrži konačnu listu prijavljenih obrazovnih programa, poredanih po prioritetima, a dostavlja se razredniku u osnovnoj školi koju učenik pohađa. Učenik može sam dohvatiti prijavnicu sa svog sučelja iz sustava NISpuSŠ.

Nakon što su učenik i roditelj/skrbnik ispisali i vlastoručno potpisali prijavnicu, prijavnica se može dostaviti razredniku osobno ili elektroničkim putem (slikana ili skenirana)

Prijavnicu sa svog sučelja iz sustava NISpuSŠ može dohvatiti i razrednik te je poslati učeniku u virtualnoj učionici ili elektroničkim putem. Vlastoručno potpisana prijavnica dostavlja se razredniku osobno ili elektroničkim putem (slikana ili skenirana). 

Ako učenik nema mogućnost ispisati popunjenu prijavnicu s prioritetnim programima obrazovanja, učenik i roditelj/skrbnik mogu je digitalno potpisati te dostaviti razredniku elektroničkim putem.

Ako učenik i roditelj/skrbnik nemaju mogućnost ispisati popunjenu prijavnicu i nemaju digitalni potpis, popunjenu prijavnicu može ispisati razrednik, a učenik i roditelj/skrbnik dolaze osobno u školu 23.7. od 16.30 do 18h i vlastoručno potpisuju prijavnicu.

Prvi nastavni dan u školskoj godini 2020/2021. sukladno Odluci o početku i završetku nastavne godine, broju radnih dana i trajanju odmora učenika osnovnih i srednjih škola za školsku godinu 2020/2021. od 15.05.2020. (NN 57/20) je 07.09.2020

Nastavu započinjemo u poslijepodnevnoj smjeni od 14 sati, osim za učenike prvih razreda koji počinju priredbom u holu škole u 17 sati. Detaljnije informacije o aktivnostima vezanim uz početak nove nastavne godine dobit ćete pravovremeno od razrednika/ice.

Svim učenicima želimo ugodne i tople ljetne dane te da u jesen nastavimo u uobičajenim uvjetima, okolnostima i okruženju.  

Djelatnici i ravnateljica OŠ Frana Galovića

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona