Obavijest učenicima i roditeljima

Dragi učenici i poštovani roditelji,

nadamo se da ste svi dobro i da se nalazite u krugu svojih obitelji. Za sve vrste savjetodavnih razgovora i potrebne podrške ili ohrabrenja stručne suradnice škole svim učenicima i roditeljima su na raspolaganju na mail adresi  os.fgalovica.zg@gmail.com.

Isto tako, na web stranici škole kontinuirano objavljujemo različite materijale za roditelje koji se odnose na temu prevladavanja izvanrednih i izazovnih situacija – potresa i pandemije COVID 19.  Također, na platformi MS Teams dostupni su materijali koje su stručne suradnice škole pripremile za učitelje i učenike škole.

Koristim priliku da na ovaj način zahvalim učenicima, roditeljima i prijateljima Škole,  stanovnicima naselja Dugave i okolnih područja koji su sudjelovali u akciji prikupljanja pomoći za nastradale obitelji u područjima zahvaćenim posljedicama potresa, u Petrinji, Glini i Sisku te okolnim selima.

Istovremeno najavljujem da je u tijeku organizacija humanitarne akcije pomoći o kojoj ćemo započeti početkom drugog polugodišta, a o čemu će roditelje i učenike informirati razrednici.

Sve vas od srca pozdravljaju i misle na vas djelatnici OŠ Frana Galovića!

Maja Lisska, ravnateljica

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona