Obavijest učenicima i roditeljima o održavanju nastave

Prema obavijesti Gradskog ureda za obrazovanje , a sukladno Zaključku o organizaciji nastave u osnovnoj i srednjoj školi na području Grada Zagreba Stožera civilne zaštite Grada Zagreba, nastava će se u razdoblju od 12. do 16. travnja 2021. izvoditi na sljedeći način:

-za učenike od 1. do 4. razreda OŠ, nastava će  biti organizirana po A modelu, u školi, prema uobičajenom rasporedu sati.

-za učenike od 5. do 8.razreda OŠ nastava će se organizirati po C modelu, odnosno na daljinu , u realnom vremenu putem MS TEAMS aplikacije i prema uobičajenom rasporedu sati.

Učenici će sve dodatne informacije dobiti od svojih razrednika uobičajenim načinom komunikacije u službenim virtualnim učionicama.

Program Produženog boravka održava se nepromijenjeno.

Pozivam vas na daljnje poštivanje svih važećih epidemioloških mjera u školi te pravodobnu izmjenu informacija o zdravstvenom statusu učenika, kada je to potrebno, s razrednicima.

Koristim priliku da svima zahvalim na dosadašnjoj suradnji, pridržavanju mjera i preporuka te pravovremenim reakcijama kojima smo svi doprinijeli očuvanju dobre epidemiološke situacije u našoj školi.

Testiranja naših budućih prvašića održavat će se prema dogovorenom rasporedu.

Želim svima uspješan nastavak nastavne godine, s nadom da ćemo se ubrzo vidjeti u školi u punom broju.

Maja Lisska, ravnateljica

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona