Druženje za pamćenje!!!!

Učenici, roditelji 3.b, učiteljica Sanja Minarik, profesor Predrag Kralj i pomoćnica u nastavi, Vanja Gorički, na najljepši mogući način proslavili su kraj nastavne godine  trećeg razreda.

Profesor Kralj osmislio je orijentacijsku potragu za blagom u predivnom Maksimiru. Nakon uvodnog plesnog zagrijavanja mišića, učiteljica Sanja podijelila je roditelje i djecu u timove i nezaboravna potraga je započela!

Uz pomoć roditelja-kontrolora provela se jurnjava Maksimirom u potrazi za skrivenim blagom. Put do blaga nije bio lagan – čekala nas je potraga za kontrolnim točkama u Maksimiru, a na svakoj točki izazovan, šaljiv i zabavan zadatak. Na kraju smo osmišljavali ljubavnu pjesmu, nastalu od, tijekom izvedbe zadataka, zarađenih ljubavnih riječi.

Baš smo se nasmijali. Upoznali smo Maksimir, ušli malo dublje u maksimirsku šumu, pronašli sva skrivena romantična jezera i shvatili kako je Maksić divan i velik. Timski smo izvršavali zadatke, hrabrili jedni druge, nije bilo švercanja.  No, nije nam bio problem, učiteljica Sanja upozorila nas je da radimo na kondicijskoj pripremi i izdržljivosti. Nitko nam se nije izgubio u šumi i potvrdili smo da smo izvrsni u orijentaciji.

Spremni smo za nove i teže izazove! Nakon što su pronašli blago i osvojili diplome, roditelji su se u hladovini odmarali, a klinci igrali sportske i momčadske igre. ˝Nezaboravno!˝rekli su veliki i mali!


Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona