Poruka ravnateljice za kraj školske godine

Drage učenice i učenici, učiteljice i učitelji, poštovani roditelji i prijatelji škole!

Još jedna nastavna godina došla je do samoga  kraja. Godina je bila izuzetno zahtjevna i za mnoge učenice i učenike vrlo izazovna, možda i najteža nego ikad prije. Škola je zahtijevala jako puno strpljivosti, prilagođavanja novim situacijama na koje su učenice i učenici te učiteljice i učitelji tijekom godine nailazili u različitim  područjima odgoja i obrazovanja. 

Promjene koje su se dogodile putem pružale su svima dodatne prilike i situacije u kojima smo učili, radili na sebi i rasli kao ljudi. 

Najiskrenije čestitke na uspjehu i učenju i vladanju upućujem prvašićima  OŠ Frana Galovića. 

Svojim osmašicama i osmašima želim zahvaliti na lijepim uspomenama koje će nam ostati u trajnom sjećanju te poželjeti da nakon završetka osnovnoškolskog obrazovanja nastave svoje školovanje baš tamo gdje žele i kako su planirali.

Čestitam i učiteljicama i učiteljima na predanosti učiteljskom pozivu, radu i znanju koje su prenosili učenicama i učenicima, ali naročito na trudu koji ulažu kako bi djecu odveli do novih vrijednih životnih spoznaja. 

Zahvaljujem također i roditeljima na bezuvjetnoj podršci. 

Za kraj, želim svima koji čitaju moju poruku mirno, zdravo i toplo ljeto te da iskoristite ljetni odmor za odmaranje i punjenje baterija.

Vidimo se u školi u rujnu! 

Vaša ravnateljica 

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona