Održano ŽSV vjeroučitelja

Voditeljica Županijskog stručnog vijeća vjeroučitelja Janja Škraba-Stanešić je 17. studenog 2021. održala online stručni skup preko Teams-a!
Predavači su nazočili u „živo“ u knjižnjici OŠ Frana Galovića poštujuće sve epidemiološke preporuke.

Na početku je članove vijeća pozdravila ravnateljica škole Maja Lisska i uputila poticajne misli i riječi ohrabrenja u ova izazovna vremena.

Predavanje o pozivu i poslanju vjeroučitelja na temu „Vjeroučitelj – prorok svoga vremena“, je održao vlč. Vjekoslav Jakopović, župnik župe sv. Mateja u Dugavama. Kolegice OŠ Ive Andrića, Jelena Fujs i Stanislava Bakić su nam osvijestile bogatstvo naše hrvatske književnosti te predstavile projekt „Na izvoru hrvatske književnosti; Čitamo Juditu, stvaramo s Marulićem“ sa mnoštvom ideja i metodičkih preporuka. Voditeljica vijeća Janja Škraba-Stanešić je predavanjem ukazala na ulogu županijskog stručnog vijeća u stručnom usavršavanju i profesionalnom razvoju vjeroučitelja te predstavila plan i program rada ŽSV-a za ovu godinu. Primjere iz prakse o Došašću – je prezentirala  kolegica Jadranka Stanušić iz OŠ Sv. Klara.

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona