Aktivnosti darovitih učenika u ovoj školskoj godini

Kao i dosadašnjih godina, i ove godine organizirani su dani darovitih učenika u kojima je provedeno nekoliko predavanja i radionica u sklopu Erasmus + projekta „Jednaki u različitostima“ koje su ove godine obuhvatile roditelje i učenike.

Tako je ove godine učiteljica Daria Stejskal  provela radionicu za roditelje potencijalno darovitih i visoko iznadprosječnih učenika na temu  „Mindfulness u nastavi“.

Psihologinja škole Aleksandra Vukelić održala je stručno predavanje za roditelje na temu „Emocionalni aspekti darovitih učenika s posebnim naglaskom na perfekcionizam“.

Učiteljice razredne nastave koje vode skupine potencijalno darovitih učenika – Zrinka Kelečić, Ines Polanšćak i Sanja Minarik svaka su sa svojom skupinom učenika 1., 2., 3. i 4. razreda održale prigodne radionice na temu „Što pluta, što tone“?, „Šifrirane poruke i umjetnost dešifriranja“  te „Izrada dešifratora“.

Provedene su i radionice za učenike 5. razreda na temu emocionalne samoregulacije i koliko je važno znati identificirati i upravljati emocijama tijekom svake razvojne dobi. U nastavku donosimo djelić atmosfere s naših druženja.

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona