Upisi na likovne tečajeve – OMart

OMart, obrt za kreativne usluge poziva otvara upise na tematske likovne tečajeve za djecu u novoj školskoj godini!

Pod vodstvom akademskih umjetnika i pedagoga organiziramo likovne tečajeve i radionice za djecu osnovnoškolskog uzrasta : Graffiti tečajeve, Tečajeve crtanja mangi i animea, Tečaj akvarela, Tečaj priprema za srednje umjetničke škole te programe pomoći u učenju: Mindfulness tečaj, vikend trening Umijeće učenja i radionice Mentalne mape i mnemotehnike.

Na tematskim tečajevima djeca će imati priliku produbiti svoje interese i pri tome unaprijediti svoje crtačke vještine. Naši polaznici naučit će crtati u stilu japanskih stripova i animacije na tečaju Mangi i animea. Za sve ljubitelje ulične umjetnosti organizirali smo i Graffiti tečaj na kojem će djeca ispisivati graffiti slova, izrađivati svoje stickere i osmisliti svoj umjetnički potpis. Na Tečaju akvarela polaznike ćemo upoznati s tehnikama slikanja vodenim bojama, načinima miješanja boja i postizanja trodimenzionalnosti na slici. interpretirat ćemo tri umjetnička djela poznatih umjetnika i stvoriti uvećanu interpretaciju umjetničkog djela. 

Bonus mindfulness, tečaj je koji se sastoji od dvije ONLINE radionice! Namijenjen svima kojima je potrebna dodatna podrška za oslobađanje kreativnosti i olakšano nošenje s mislima i osjećajima koji često predstavljaju kočnicu pri izražavanju! Dvodnevni trening Umijeće učenja namijenjen učenicima od 11 do 16 godina! Na treningu poučavamo kako planirati učenje i organizirati slobodno vrijeme te kako se na učinkovit način nositi s frustracijama, izazovima vršnjačkog pritiska i društvenih mreža! Tijekom treninga oslanjamo se na filozofiju mindfulnessa kojoj ćemo pristupiti učeći tehnike po iskustvu i u trenutku! Sudjelovanjem na radionici Mentalne mape i mnemotehnike, pod vodstvom socijalne pedagoginje i trenerice Mindfulness tehnika disanja daje se prilika boljeg razumijevanja uma što će biti korišteno s ciljem izrade slikovitog, jasnog i jezgrovitog prikaza apstraktnih pojmova ili brojki u obliku crteža.

Na pripremama za srednje umjetničke škole radi se na elementima koji se boduju na prijemnim ispitima poput crtanja stolca za upis u Školu primijenjene umjetnosti. 

Programi se održavaju na adresi Amruševa ul. 8 u Zagrebu.

OMart, kreativne usluge https://omart-radionice.com.hr/
M: +385 (91) 5021727

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona