ZDRAVI DORUČAK

Poštovani,
u sklopu programa “Petica-igrom do zdravlja” organiziramo event Zdravi doručak koji će se održati 25.4.2015. od 10:00 do 12:00 sati u OŠ F. Galovića.
Ovim putem vas pozivamo na ovaj event da se zajedno družimo, ali ujedno i da aktivno sudjelujete na samom događaju. 
Event je koncipiran na način da ćemo imati 4 punkta: kuhanje s chefom M.Čepekom, zabavni poligon (vježbanje), kreativni kutak i mini predstava Njumi i Njami. Predviđeno trajanje svakog segmenta je 20-30 minuta.

Na Zdrav doručak bit će ujedno pozvani svi roditelji i učenici sudionici projekta. Mi ćemo poslati mailove svim roditeljima putem kojeg će primiti pozivnicu. Kako bismo znali koliko roditelja i učenika planira doći na zajedničko druženje zamolit ćemo sve da potvrde svoj dolazak na mail: petica@hlz.hr. 
Pozivnice ćemo vam također dostaviti u škole početkom idućeg tjedna, a vas molimo da po učenicima pošaljete pozivnice roditeljima.  

Nadamo se da ćete prisustvovati eventu kako biste uživali u jednostavnim, ali praktičnim jelima koje možete kušati na licu mjesta, receptima koje možete primijeniti u vašem domu, a poglavito kako bismo se zajedno družili u opuštenoj atmosferi.

U prilogu vam šaljemo pozivnicu.

Naše aktivnosti također možete redovito pratiti na našoj facebook stranici Petica-igrom do zdravlja: https://www.facebook.com/pages/PETICA-igrom-do-zdravlja/1539068749714178?fref=ts

Radujemo se zajedničkom druženju!

Srdačan pozdrav!

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona